Hårmodeller søkes, Bergen!/ w e h e a r t i t

Hei !

Nå er det en stund siden sist, jeg har tenkt veldig mye på denne bloggen men det er ikke så mye å gjøre når influensaen kommer snikende når man kommer hjem fra ferie. Måneden i Tyrkia var helt amazing og jeg gleder meg allerede til neste tur.

Jeg er forresten blitt student, første skoledag i går og jeg gleder meg til å reise på skolen hver dag. Når det er noe man virkelig har lyst å utdanne seg som er det ingenting som kan stoppe det. Jeg har vert så heldig å fått sove hos en venninne denne uken da vi starter senere nå denne uken, ellers må jeg se frem til 5 måneder med tog.

Jeg må bare fortelle dere at jeg har opprettet en gruppe på facebook i anledning utdannelsen min, da jeg skal bli frisør trenger jeg selvsagt hårmodeller som kan stille opp både som modeller og som kanskje ønsker seg time når vi starter med kundedager. Om dette høres interessant ut bli gjerne medlem i gruppen min https://www.facebook.com/groups/marifrisor/ det hadde jeg i alle fall satt veldig stor pris på. Jeg kommer til å legge ut når jeg trenger modeller, når vi starter med kundedager og om jeg har ledig tid, dere kan selvsagt spørre om jeg har ledig om dere ønsker det. Ellers er det ikke så mye å fortelle, utenom at vi i dag begynte å klippe vår første klipp.

xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarJente 24 Voss.

For kontakt:
m4ri@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡