Under utdanning


Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er ett skikkelig B-menneske, elsker å sove lenge og må virkelig dra meg hardt i nakken når jeg skal stå opp. Det har virkelig endret seg drastisk på kun en uke, jeg er blitt ett skikkelig A-menneske. Etter jeg begynte på skolen har jeg nesten ligget å ventet på at vekkerklokka skal ringe, det er ikke sikkert jeg ligger å drar meg til den ringer engang. Jeg kan ikke sette ord på det, men jeg har ikke lyst å reise fra skolen og jeg kan nesten ikke komme meg fortere dit.
Frisør er yrket som jeg har drømt om å få bli, jeg tok en sjefsavgjørelse tidligere i år om at jeg skal bli frisør uansett hva. Koste hva det koste vil og jeg angrer ikke ett sekund. Selvsagt er ting vanskelig og det er mye jeg må lære, men å klippe er jo så utrolig gøy og jeg kan nesten ikke vente til vi skal begynne med andre ting. For ja, vi begynte å klippe allerede andre skoledag. Jeg er så lykkelig og jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn hva jeg er nå. Never let go of Your dream.

xoxo

Ingen kommentarer

Mari

14.08.2014 kl.23:14

Så bra at du trives da!! Har planer om å omskolere meg selv, men er litt usikker på hva. Har en tendens til å være ganske spontan, så livredd for å begynne på skole og finne ut halvveis uti løpet at det ikke er noe for meg allikevel :P lykke til videre! Får håpe den gode opplevelsen bare blir bedre og bedre! :)

Skriv en ny kommentarJente 24 Voss.

For kontakt:
m4ri@live.no
hits ♡ Design av Tonjemt ♡