Daiquiri


Så langt har vi kost oss veldig mye, i dag spiste vi verdens beste kylling karri. Fantastisk er alt jeg har å si.

xoxo

Inspomandag #1/ w e h e a r t i t

xoxo

Tyrkia baby!


God morgen søtinger.Nå er det kun noen timer til avreise og jeg gleder meg helt vilt, denne turen har vi så og si gledet oss til i ett år nå. Tiden har gått så'som så, noen uker kjappere enn andre, men nå er endelig avreise dagen her. Jeg ser virkelig frem til en hel måned i dette landet sammen med en av de beste, også må jeg ikke glemme sol, varme og mange herlige mennesker. Det kommer nok til å bli en del mobilblogging, men jeg skal prøve å gjøre det så bra som mulig selv om. Jeg har også laget til de faste innleggene mine slik at de kommer når de skal, også kommer det selvsagt oppdateringer fra ferien.

Vi kommer veldig sent frem så dette blir siste oppdatering fra vakre Norge.

xoxo

Bergen


God ettermiddag

Nå sitter jeg på toget på vei til Bergen. I morgen starter ett nytt eventyr, jeg og Therese skal oppholde oss i vakre Tyrkia i en hel måned. Jeg kan ikke annet enn å smile!

Natten kommer vel til å bli lang, tror ikke det blir mye søvn desverre. Denne reisen har vi gledet oss til i så og si ett år, det eneste vi ikke viste var hvor lenge vi skulle bli.

Flaksen er at vi begge har bestilt 10 kilo ekstra bagasje, jeg tror faktisk at bare min koffert veier 50 kilo, jeg er så ekstremt dårlig til å pakke, men jeg kan jo skylde på at jeg har med meg to store flasker shampo, litt mat (som mel, supper og frukostblanding) også solkremen og slikt. Dette skal jeg ikke ha med meg tilbake da, så jeg kan jo shoppe litt.

Nå ryker vel både nett og dekning her, så vi får snakkes i morgen.

xoxo

Ny blogg!
Les mer i arkivet » Juni 2014


Jente 24 Voss.

For kontakt:
m4ri@live.nohits