Under utdanning


Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er ett skikkelig B-menneske, elsker å sove lenge og må virkelig dra meg hardt i nakken når jeg skal stå opp. Det har virkelig endret seg drastisk på kun en uke, jeg er blitt ett skikkelig A-menneske. Etter jeg begynte på skolen har jeg nesten ligget å ventet på at vekkerklokka skal ringe, det er ikke sikkert jeg ligger å drar meg til den ringer engang. Jeg kan ikke sette ord på det, men jeg har ikke lyst å reise fra skolen og jeg kan nesten ikke komme meg fortere dit.
Frisør er yrket som jeg har drømt om å få bli, jeg tok en sjefsavgjørelse tidligere i år om at jeg skal bli frisør uansett hva. Koste hva det koste vil og jeg angrer ikke ett sekund. Selvsagt er ting vanskelig og det er mye jeg må lære, men å klippe er jo så utrolig gøy og jeg kan nesten ikke vente til vi skal begynne med andre ting. For ja, vi begynte å klippe allerede andre skoledag. Jeg er så lykkelig og jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn hva jeg er nå. Never let go of Your dream.

xoxo

Hårmodeller søkes, Bergen!/ w e h e a r t i t

Hei !

Nå er det en stund siden sist, jeg har tenkt veldig mye på denne bloggen men det er ikke så mye å gjøre når influensaen kommer snikende når man kommer hjem fra ferie. Måneden i Tyrkia var helt amazing og jeg gleder meg allerede til neste tur.

Jeg er forresten blitt student, første skoledag i går og jeg gleder meg til å reise på skolen hver dag. Når det er noe man virkelig har lyst å utdanne seg som er det ingenting som kan stoppe det. Jeg har vert så heldig å fått sove hos en venninne denne uken da vi starter senere nå denne uken, ellers må jeg se frem til 5 måneder med tog.

Jeg må bare fortelle dere at jeg har opprettet en gruppe på facebook i anledning utdannelsen min, da jeg skal bli frisør trenger jeg selvsagt hårmodeller som kan stille opp både som modeller og som kanskje ønsker seg time når vi starter med kundedager. Om dette høres interessant ut bli gjerne medlem i gruppen min https://www.facebook.com/groups/marifrisor/ det hadde jeg i alle fall satt veldig stor pris på. Jeg kommer til å legge ut når jeg trenger modeller, når vi starter med kundedager og om jeg har ledig tid, dere kan selvsagt spørre om jeg har ledig om dere ønsker det. Ellers er det ikke så mye å fortelle, utenom at vi i dag begynte å klippe vår første klipp.

xoxo

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014


Jente 24 Voss.

For kontakt:
m4ri@live.nohits